Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl

Opvoeden is leuk, soms een puzzel en af en toe best pittig.

Jullie manier van opvoeden ontdekken en versterken.

Door te ontdekken welke manier van opvoeden bij jullie allemaal past, door samen hier en daar wat bij te schaven, komen jullie als gezin nog meer tot je recht. En dat heeft direct een positieve invloed op de sfeer in jullie gezin.

Hoogbegaafde kinderen zijn kinderen met een sterk karakter. Ze vinden het belangrijk om autonoom te zijn, zelf keuzes te mogen maken, te voelen dat ze invloed hebben op de dingen die ze doen, ervaren, moeten. Als ouders is het belangrijk om deze autonomie te respecteren, zonder je eigen grenzen en autonomie te verliezen. Het rechtvaardigheidsgevoel van deze kinderen is groot, dat betekent dat ze voor rede vatbaar zijn. Met aandacht voor de sociale vaardigheden en emotionele lagen die zowel jullie kind/ kinderen als jullie zelf als opvoeder hebben gaan we op zoek naar de balans die past bij jullie gezin.

Kijk ook even bij mijn blog over opvoedstijlen.

Behoefte om te sparren? Je bent niet de enige.

Zou je het eigenlijk anders willen doen of heb je behoefte aan grip? Door een afspraak te maken help je jezelf en je kind(eren). Voel je vooral niet schuldig, onhandig of een slechte ouder.

We zijn allemaal gewend om bepaalde dingen op bepaalde manieren te doen, simpelweg omdat dat ons voorbeeld was. Nu je zelf een kind hebt gekregen en opvoeder bent geworden, leer je weer nieuwe dingen. Gelukkig kan je bijleren, ontwikkelen en groeien. Terwijl je dat doet geef je een positief voorbeeld. Je neemt het initiatief om iets dat je moeilijk vindt op te lossen en je durft om hulp te vragen. Voor ouders van hoogbegaafde kinderen is dit heel belangrijk om te weten en te doen!

Praktische informatie

In de agenda lees je mijn werktijden en tarieven. Wil je nog even overleggen of alvast een afspraak maken? Neem gerust contact op.

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007