Aanmelden, overleg of kennismaken
coach [at] marjolijnpeters.nl
Lees mijn tips online of ontvang ze zelf

Negatief gedrag is een roep om hulp.

Draait jouw kind niet lekker op school? Dan heeft het te maken met grote gevoelens, zoals onmacht, eenzaamheid, niet begrepen worden, niet gezien worden, boosheid, teleurstelling, frustratie. Je kind zal dat op een kinderlijke manier uiten; in taal en gedrag.

Ik help jullie om snel boven tafel te krijgen wat er aan de hand is en wat je kind nodig heeft. Zodra je dat weet kan je samen met school zoeken naar de beste ondersteuning en/ of oplossing voor jouw kind. Je kind wordt dan gezien voor wie het is en wat het nodig heeft. Omdat je kind positieve ondersteuning krijgt, is het niet langer nodig om het ongewenste gedrag te bestrijden.

School helpt mee

Natuurlijk is het belangrijk om in gesprek te blijven met school. Hoe kan de school jouw kind helpen en ondersteunen? Als ouders kunnen jullie het gesprek aangaan met school. Die gesprekken kunnen we samen voorbereiden.

Ik werk vanuit deze gedachte

  • Je kind is geen probleemkind, maar een kind met een probleem.
  • Het is belangrijk om contact te maken met de behoefte van je kind, dan is de bestrijding van negatief gedrag niet meer nodig.
  • Je kind heeft de oplossing in zich, ik help om daarbij te komen.

Werkwijze

Aanmelden kan via telefoon en mail. Zodra ik het vertrouwen van je kind heb gekregen kunnen we gaan onderzoeken wat er aan de hand is en hoe dat anders kan. Wat probeert je kind ons te vertellen en waar heeft het behoefte aan? Afhankelijk van wat we vinden bepalen we in overleg hoe we verder gaan.

In de agenda lees je mijn werktijden en tarieven. Wil je eerst overleggen? Neem gerust contact op.

top