Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl
Corona maatregelen

Vanuit liefde en loyaliteit zorgen we voor de mensen van wie we houden. We willen ze alles geven, we helpen ze als we denken dat het nodig is en we willen ze pijn en verdriet besparen.

Gisteren zag ik een heel mooi voorbeeld. We reden in de auto een viaduct op. Op het ernaast gelegen fietspad reden een man en een vrouw, met hun kinderen achterop. Het viaduct is steil en de ouders kregen het zwaarder.

Ze moesten harder trappen om vooruit te komen. Het meisje dat bij papa achterop zat voelde wat er gebeurde en ging haar papa helpen. Met twee handjes duwde ze zo hard ze kon in zijn rug. Ze wilde hem helpen omhoog te fietsen, over de berg heen. Met dat ene gebaar maakt dit meisje duidelijk hoeveel ze van haar vader houdt! En leek het nou maar zo of was het echt zo? Ging papa hierdoor harder trappen en sneller tegen de berg op?

Wat dit meisje doet is een heel mooi voorbeeld van magische liefde. Ze gelooft er vast in dat ze papa helpt door hem een duwtje in de rug te geven. Heeft ze het goed gezien dat papa hulp nodig heeft, dat het voor hem alleen te moeilijk is?

De liefde die dit meisje heeft voor haar papa zorgt ervoor dat ze samen met hem de kracht wil leveren die er nodig is om de klus te klaren. Ze laat hem niet alleen, ze doet er alles voor om samen zijn doel te bereiken.

Wat zou papa tegen haar zeggen als hij zich dit bewust is? Zou hij het fijn vinden? Zou hij willen dat zij voor hem de berg op fietst? Of zou hij het liever zelf doen? Zou hij liever zelf de berg op fietsen en weten dat ze hem wil helpen als het nodig is? Zou dat hem voldoende sterken en kracht geven om de klus zelf te klaren?

Ik weet wel wat ik als kind zou doen en ik weet ook wat ik tegen mijn kind zou zeggen. Hoe is dat bij jou?

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007