Amersfoort
0616946704
coach [at] marjolijnpeters.nl
Corona maatregelen

Wanneer is een familieopstelling zinvol?

Is er iets in jouw leven/ relatie/ familie/ gezondheid/ werk wat niet klopt of niet goed voelt? Zijn er patronen die je graag anders ziet? Heb je behoefte aan steun in de rug bij persoonlijke of professionele groei? Dan is een familieopstelling misschien iets voor jou?

Wat is een familieopstelling?

Iedereen ontwikkelt, vanuit loyaliteit, verbintenissen aan zijn of haar familiesysteem van herkomst. Een verbintenis die beklemmend werkt kan tijdens een opstelling worden onderzocht. Er wordt gewerkt in een groep. Voorafgaand aan iedere opstelling vindt een kort vraaggesprek plaats tussen begeleider en inbrenger van de vraag. Als de representanten hun plek innemen zien we wat zich mag ontvouwen tijdens de opstelling. Welke dynamieken liggen aan de basis van het door jou ingebrachte probleem?

Wat is het resultaat van een familieopstelling?

Tijdens de opstelling verkrijg je inzicht in de tot dan toe onbewuste patronen en dynamieken van jouw familiesysteem. Het is wonderlijk om te ervaren dat er dingen verschuiven bij jou en mensen in je omgeving.

Ook degenen die niet in de opstelling stonden, maar deze hebben gezien als toeschouwer resoneren mee met de veranderende energie. Zo leren zij mee met de inbrenger van de vraag. Dit is de reden dat zowel de inbrenger van de vraag als een representant betaalt voor zijn/ haar aanwezigheid.

Belangrijk na de familieopstelling

Geef en gun jezelf de tijd om het nieuwe bewustzijn te laten integreren. Praat liever niet over je opstelling en beperk het denken erover zoveel mogelijk. Zo krijgt het groeiproces de kans en de ruimte om zich voort te zetten. Het kan dat je, in de loop van de tijd, nog meer inzichten krijgt.

Ter voorbereiding van de familieopstelling

Als inbrenger van de vraag ontvang je van mij een vragenlijst. Doel hiervan is het verkrijgen van zoveel mogelijk inzicht in jouw systeem van herkomst. Tijdens het beantwoorden van de vragen worden er al dingen helder of vallen op.

Waar en wanneer kan je een familieopstelling doen?

Op zaterdag 23 oktober, zaterdag 13 november en zaterdag 18 december 2010 bied ik je de mogelijkheid een familieopstelling te doen. Er wordt gewerkt in Amersfoort, de dag duurt van 10:00 - 18:00uur. (Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor data in 2011).

Introductietarief in oktober, november en december 2010

Iedereen die zich aanmeldt voor één of meerdere opstellingen op 23 oktober, 13 november en/ of 18 december betaalt een introductietarief. Als inbrenger van de vraag € 60,- (normaal € 80,-), als representant € 30,- (normaal € 40,-).

Contact, extra informatie, aanmelden en bevestiging aanmelding

Stel je vragen gerust via 06-16946704 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je aanmelding ontvang ik graag via de email, vermeld in ieder geval; de door jou gewenste datum, inbrenger van de vraag of representant, voor- en achternaam, adres en bereikbaarheidsgegevens.

Je deelname aan de dag is definitief nadat je van mij een bevestigingsemail hebt ontvangen. In deze email lees je alle details over de dag zelf (denk aan locatie, routebeschrijving en eventuele lunchmogelijkheden).

WOWcoaching & opstellingen
Mookhof 3, 3826KB AMERSFOORT
0616946704 | coach [at] marjolijnpeters.nl
Ook te volgen op Facebook

Copyright © 2007